Witamy w One Shot

Stowarzyszenie Kolekcjonerskie One Shot powstało w 2013 roku. Podczas pierwszego zebrania założycielskiego stowarzyszenie liczyło cztery osoby. Jedna grupa zawodowa, jedna pasja i jeden cel. Tak zaczęła się historia. Przez lata stowarzyszenie nabierało sił, przybywało członków. Podczas spotkań integracyjnych, pikników i wielu wyjazdów integracja rosła w siłę. Stowarzyszenie wychodzi z założenia nie wiesz pytaj, wiesz podziel się widzą. Dzieląc się wiedząc i umiejętnościami zostaliśmy dostrzeżeni przez wielu którzy wyznają taką samo idee jak my.

Nasze Stowarzyszenie jest zarejestrowane w rejestrze stowarzyszeń Miasta Stołecznego Warszawy. Zrzeszamy posiadaczy broni palnej do celów sportowych oraz tych którzy chcieli by takie pozwolenie zdobyć.

Pomagamy w zdobyciu pozwolenia na broń do celów kolekcjonerskich poprzez organizację kursów, szkoleń oraz spotkań mających na celu przybliżyć wam wiedze teoretyczną oraz praktyczną z zakresu broni palnej. Dzielimy się z wami wiedzą z. zakresu obsługi borni palnej.

Działania Stowarzyszenia są ukierunkowana na:

- popularyzowanie wiedzy z dziedziny strzelectwa, sportu strzeleckiego     i kolekcjonerstwa

- promocji strzelectwa i kolekcjonerstwa

Realizujemy swoje cele poprzez:

- udział członków w wystawach, konferencjach, sympozjach, piknikach      i imprezach promujących strzelectwo sportowe, rekreacyjne i obronne,

- udział członków w wystawach, konferencjach, sympozjach, piknikach      i imprezach promujących kolekcjonerstwo broni i militariów,

- współpracę ze wszystkimi osobami i instytucjami o podobnych celach działania, w szczególności z grupami rekonstrukcji historycznej.

19 sierpnia 2018

To jest element
tekstowy.

NADCHODZĄCE KURSY I SZKOLENIA

To jest element tekstowy.

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. Elementom tekstowych możesz też ustawić animację, dzięki czemu, gdy użytkownik strony wyświetli je na ekranie, pokażą się one z wybranym efektem.

To jest element tekstowy.

Formularz został wysłany — dziękujemy.

przy

Fundacji Wszystkie Kolory Munduru