Nowa strona Stowarzyszenia One Shot

Nadeszła pora na zmiany. W miarę możliwości dostosowujemy stronę stowarzyszenia do waszych potrzeb. Informację w niej zawarte będą stopniowo rozwijane.

Na stronie powstały nowe zakładki począwszy od:

AKTUALNOŚCI - w tej zakładce znajdziecie informacje o działaniach Stowarzyszenia One Shot.

PORADNIK - w tym miejscu znajdziecie wszelkie informację związane z możliwością zdobycia pozwolenia na broń palną do celów kolekcjonerskich jak i do pozostałych celów zgodnie z Ustawą o broni i amunicji, przeczytacie jakie procedury trzeba przejść. Krok po kroku omówimy etapy ubiegania się o broń do celów kolekcjonerskich. Poradnik to także ciekawostki związane z budową broni palnej, sposobie jej zabezpieczania przez korozją itp.

Z SZAFY KOLEKCJONERA - ta zakładka jest przeznaczona do Was i będzie tworzona przez Was. Co to oznacza ? Jeśli macie w swoich szafach eksponaty którymi chcieli byście się pochwalić, napisać jaka historia się z nimi wiążę zostaną one opublikowane właśnie w tej zakładce.

HISTORYCZNE WICI - dział przeznaczony na wspominki, od opisów dawno niewidzialnych egzemplarzy broni palnej używanej na całym świcie w różnych okresach historii do historii wydarzeń które zmieniły otoczenie, wydarzeń w których wykorzystano broń palną wtedy służącą za obronę i atak a dziś dla Was wielu pożądaną w swojej kolekcji.

WYDARZENIA - zakładka ta jest dedykowana wydarzeniom z zakresu kolekcjonerstwa takich jak: zawody historyczne, spotkania, inscenizacje, pilniki i wiele więcej.

19 sierpnia 2018

To jest element
tekstowy.

NADCHODZĄCE KURSY I SZKOLENIA

To jest element tekstowy.

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. Elementom tekstowych możesz też ustawić animację, dzięki czemu, gdy użytkownik strony wyświetli je na ekranie, pokażą się one z wybranym efektem.

To jest element tekstowy.

Formularz został wysłany — dziękujemy.

przy

Fundacji Wszystkie Kolory Munduru